Vnitřní dekorativní obklady

08.12.2010 12:51

Naše prodejna dodává několik variant vnitřních obkladů o šířce 25 cm, délce 2,7 m a tloušťce 8 mm. Dodávají se balené po 4 kusech (2,7 m²). Nejvýznamnější vnitřní obklady z naší nabídky jsou obklady značky Ottopan.

Obklady Ottopan vytvářejí, na rozdíl od keramických a kamenných obkladů, bezešvé povrchy, které se snadno udržují. Jsou lehké a snadno se přizpůsobují požadovaným rozměrům a tvarům. Vyrábí je z kvalitních plastových polymerů italský renomovaný výrobce. Jednotlivé plastové obklady se montují klasickým systémem pero-drážka. Připevní se připravený dřevěný rošt pomocí vrutů nerezových spon. Pro použití do koupelen by rošt měl být zhotoven z ocelových sádrokartonářských profilů. Obklady je možné také lepit přímo na srovnaný povrch, čehož lze využít například u umakartových bytových jader. Jejich instalace je tak jednoduchá, že ji bez problému zvládne každý zdatný kutil.

Přednosti: vysoká odolnost, použití na stěny i stropy, rychlá a jednoduchá suchá instalace, snadná údržba, dostupná cena, 21 vzorů v exklusivním designu, odolné vůči vlhku – vhodné do koupelen, speciální povrchová úprava věrně imitující cihlu, kachličku, dřevo nebo mozaiku, doplňkové a zakončovaní profily pro výsledný dokonalý vzhled

viz Fotogalerie

 

prospekt OTTOPAN (pdf) ke stažení