Vinylové podlahy - PVC

08.12.2010 12:47

U nás najdete vinylové podlahy od firmy Tarkett a Gerflor.

Od firmy Tarkett nabízíme vinylové podlahy Jupiter šíře 3 a 4 metry o tloušťce 3,7 mm, které se hodí jak do domácností, tak i do méně namáhaných podlah komerčních místností. Záruka 10 let.

Od firmy Gerflor tři druhy vinylových podlah.

Texline HQR je vysokozátěžová a odolná, odolná vůči vodě z vrchní i spodní strany, optimální zvuková a tepelná izolace, ideální pro renovace. Revoluční systém vyrovnávací textilní podložky, přímá instalace na původní podlahu bez větších nároků na úpravu podkladu. Šíře 2, 3, 4 metry, celková tloušťka 3 mm. Záruka bytové prostory 15 let, komerční prostory 5 let.

Texline je vinylová podlaha hodící se do bytových prostor, má vyrovnávací textilní podložku, odolnost vůči vodě z vrchní i spodní strany, zvuková a tepelná izolace, může se instalovat na původní podlahu Šíře 2, 3, 4 metry, celková tloušťka 2,8 mm. Záruka bytové prostory 10 let.

Agrippa nová high-tech polyuretanová ochranná vrstva se speciálními omega částicemi. Přirozený a reálný vzhled dekoru, jednoduchá údržba, vysoká odolnost proti poškrábání, významné snížení rizika uklouznutí, hodí se do koupelen. Šíře 2, 3, 4 metry, celková tloušťka 3 mm. Záruka bytové prostory 10 let.

viz Fotogalerie